Halvat puhelimet 2021: Yhdysvaltain suosituimmat valintamme jokaiselle budjetille

[ad_1]

Ehdottomasti parhaan halvan puhelimen valitseminen voi olla haaste, koska harkittavaa on enemmän kuin tarrojen hintojen vertailu. Jotkut parhaista halvoista älypuhelimista ovat itse asiassa vanhempia korkeamman tason malleja, jotka ovat saaneet suuria alennuksia sen jälkeen, kun he ovat tulleet, kun taas jotkut upouudet puhelimet tarjoavat uskomattoman arvon ja tämän vuoden uusimmat ominaisuudet.

Hinta voi tietysti olla suhteellinen, kun ostetaan parasta halpaa puhelinta: yhden henkilön ‘halpa’ ei välttämättä ole sama kuin toisen ‘edullinen’. Kun Applen ja Samsungin lippulaiva-puhelimien hintahinnat nousevat yli 1000 dollaria, jotkut ihmiset saattavat löytää mitä tahansa alle 600 dollaria halvalla. Mutta ne, joiden budjetti on tiukempi, voivat etsiä alle 400 dollaria tai jopa alle 200 dollaria matkapuhelimelle, ja meillä on myös suosituksia näille tasoille.

[ad_2]

Leave feedback about this

  • Rating

Flying in Style: Explore the World’s Tiniest Jets! How Fast Is a Private Flight? Master the Skies with Your Private Jet License with Easy Steps! Top 8 Best Private Jet Companies Your Ultimate Guide to Private Jet Memberships!