Paras langaton reititin 2021: paras saatavilla oleva reititin

[ad_1]

Parhaat reitittimet tekevät verkko-ongelmista ja hidastumisista menneisyyden. Nämä laitteet tarjoavat fantastisen verkon suorituskyvyn vahvalla ja jatkuvalla signaalilla sekä erinomaisilla ominaisuuksilla verkonhallintatyökalut, useita portteja ja älykkään kodin tukea.

Yksi asia on täydentää nykyistä verkkoasi yhdellä parhaat Wi-Fi-laajennimet vahvistaa verkkoasi tai laajentaa sen peittoaluetta. Vaikka se toimii tarpeeksi hyvin, luotat edelleen heikosti toimivaan reitittimeen vastataksesi verkostostasi. Saadaksesi yhden parhaista langattomista reitittimistä, saat kuitenkin taatusti fantastisen verkon suorituskyvyn vahvalla ja jatkuvalla signaalilla.

Ei ole väliä, pidätkö videoneuvotteluja koko päivän, pelatessasi parhaat PC-pelit ystävien kanssa tai kiinni parhaat Netflix-ohjelmat. Parhaiden langattomien reitittimien avulla saat kaiken irti internetyhteydestäsi. Joten oja, että väsynyt vanha reititin ja sijoita yksi valintamme, mukaan lukien parhaat mesh-Wi-Fi-reitittimet ja Wi-Fi 6 -reitittimet.

Google Nest Wifi

Google Nest Wifi käyttää Google Wifiä ja antaa sille Google Homen ominaisuudet. (Kuvahyvitys: Google)

1. Google Nest Wifi

Google Wifi ja Koti vihdoin yhdessä

Tekniset tiedot

Nopeus: 802.11a / b / g / n / ac 2,4 GHz / 5 GHz samanaikainen kaksikaistainen

Yhteydet: Kaksi gigabitin Ethernet-porttia

Ominaisuudet: Edistynyt suojauspiiri, Nest Wifi -piste Google Assistantilla, yksityisyyden hallinta

Syitä ostaa

+Erinomainen muotoilu+Mukana älypuhelimet+Jopa yksinkertaisemmat hallintalaitteet

Syitä välttää

Ei merkittäviä suorituskyvyn parannuksiaEi kannata korvata olemassa olevaa verkkoa

[ad_2]

Leave feedback about this

  • Rating

Flying in Style: Explore the World’s Tiniest Jets! How Fast Is a Private Flight? Master the Skies with Your Private Jet License with Easy Steps! Top 8 Best Private Jet Companies Your Ultimate Guide to Private Jet Memberships!